woensdag 14 mei 2014

DownloadVanYouTube.nl: online filmpjes downloaden van YouTube

DownloadVanYouTube
Softwareprogrammaatjes om filmpjes te downloaden van YouTube zijn er genoeg. Erg handig bijvoorbeeld is de website Keepvid. Hier kun je niet alleen online en zonder registratie / aanmelden filmpjes downloaden van YouTube, maar van nog veel meer ‘filmpjes’-sites.
Onlangs werden we attent gemaakt op de Nederlandse website DownloadVanYouTube.nl:
Op DownloadVanYoutube.nl kun je makkelijk en snel YouTube filmpjes downloaden in .MP4 formaat. Om te kunnen downloaden zijn geen software of plugins nodig. YouTube is het grootste online video platform ter wereld. Via onze website kun je elke video van YouTube downloaden en opslaan op je computer.
Onze downloader werkt op iedere computer of laptop (Windows, Mac) met iedere browser. Een MP4 bestand is makkelijk af te spelen met iTunes, VLC player of Windows Media Player. Daarnaast kunnen MP4 video’s worden afgespeeld op smartphones en tablets zoals een iPhone, iPad of Samsung Galaxy.
Deze website is gratis en zonder registratie / aanmelden te gebruiken.
Hoe werkt DownloadVanYoutube.nl?
  • Plak de ‘YouTube’-link van het filmpje dat je wilt downloaden (bijv: https://www.youtube.com/watch?v=OTQwjLCKhiw) in het vak en klik op de blauwe knop ‘Nu Downloaden’ (afbeelding 1).
DownloadvanYouTube-1
Afbeelding 1
  • Kies je het gewenste download formaat (MP4, MP3, FLV of 3GP). Zie afbeelding 2.
DownloadvanYouTube-2
Afbeelding 2
  • Klik daarna in hetzelfde venster op de knop ‘Ga Verder’ (zie afbeelding 3).
DownloadvanYouTube-3
Afbeelding 3
  • Klik vervolgens op de groene knop ‘Start Download’ en je kunt het filmpje in de gewenste map op je harde schijf plaatsen (zie afbeelding 4).
DownloadvanYouTube-4
Afbeelding 4
Let op: In dit venster staat reclame! Heb je een hekel aan reclame dan kun je bijvoorbeeld AdBlock+ in je browser installeren.
De maker/makers van deze site zeggen: ‘Het downloaden van YouTube filmpjes is helemaal gratis en bovendien razend snel. Onze downloader werkt met iedere browser en op iedere computer (ook op tablets)‘ en ‘Daarnaast is dit een makkelijke manier om filmpjes in bijvoorbeeld een Powerpoint presentatie weer te geven‘.
Kijk wel uit als je filmpjes downloadt van YouTube. Op het filmpje kan namelijk auteursrecht rusten.
Overigens: de links ‘Legal’ en ‘Disclaimer’ in de footer van de website werken (nog) niet. Als je erop klikt kom je gewoon weer op de homepage.
Website
Bron: André Manssen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten