woensdag 19 maart 2014

Op LeerLeuk.nl kun je gratis veel lesstof voor het basisonderwijs toetsen

LeerLeuk
Op het Weblog ‘Yurls Nieuws en Tips‘ van Sipke Kloosterman (@meestersipke en @yurls) stond het bericht ‘Leer leuk ontsloten op Yurls‘:
De website Leerleuk geeft gratis oefenstof op allerlei gebieden met feedback voor de leerling. Frank Weijdema ontsloot de site op zijn Yurls-pagina (Hierover later meer. A.M.). Je vindt Leerleuk ook op Spelletjesplein.nl. (Bron)
En op LeerLeuk.nl vind je niet alleen oefenstof, maar kun je – aldus de maker - gratis veel lesstof voor het basisonderwijs toetsen. Een schermafdruk van een aardrijkskundetoets:
LeerLeuk aard.
Oefenstof en toetsen op deze site zijn er voor de volgende onderwerpen: aardrijkskunde, geschiedenis, natuur, werkwoorden, zinsontleden, spelling, woordsoorten, tekst en taal, hoofdrekenen, cijferen, breuken, meten en getallen.
Leuke en – volgens mij – handige site. Moet je zeker bekijken! Overigens is de maker van deze site Joost Joosten. Op LeerLeuk.nl heeft hij – zoals hij zelf zegt op LinkedIn – alle leersstof voor het basisonderwijs verzameld in quiz-vorm.
Website
Bron: Manssen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten